banner



Αεκ Οσφπ 4-0 - ιστορικος ποδοσφαιρου: Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΧΡΟΝΙΑ-ΧΡΟΝΙΑ - Οι συνέπειες της πανδημίας πήγαν πίσω όλες τις αθλητικές διοργανώσεις, μεταξύ των οποίων και το κύπελλο ελλάδας.

Τις περισσότερες κατακτήσεις στη διοργάνωση έχει ο ολυμπιακός (27) και διψήφιο αριθμό τίτλων έχουν, κατά σειρά, ο παναθηναϊκός (18) και η αεκ (15). Η μεγαλύτερη νίκη του ολυμπιακού επί . Και σε ένα άλλο αθρακι εκεί που έχεις αναρτήσει όλες τις νίκες της αεκ επί του οσφπ λες ο παοκ τον έχει νικήσει 53 φορές το είχα ψάξει και είχα μετρήσει 52 αλλά . Μάχο, μπούρμπος, παπασταθόπουλος, δέλλας, γεωργέας, καφές, ζήκος, εντίνιο, ριβάλντο, μπλάνκο, λυμπερόπουλος. Τα τέσσερα δάχτυλα του ρίμπο (φωτο+videos) :

Στις νίκες προηγείται ο ολυμπιακός με 90 έναντι 67 της αεκ, ενώ σε 47 αναμετρήσεις τους δεν έχει επικρατήσει κάποιος. Î'ΕΚ-ΟΣΦΠ 4-0 | Team spirit, First love, Football club
Î'ΕΚ-ΟΣΦΠ 4-0 | Team spirit, First love, Football club from i.pinimg.com
Οι συνέπειες της πανδημίας πήγαν πίσω όλες τις αθλητικές διοργανώσεις, μεταξύ των οποίων και το κύπελλο ελλάδας. ما يزال مضحك محاط one love, aek: Και σε ένα άλλο αθρακι εκεί που έχεις αναρτήσει όλες τις νίκες της αεκ επί του οσφπ λες ο παοκ τον έχει νικήσει 53 φορές το είχα ψάξει και είχα μετρήσει 52 αλλά . Τις περισσότερες κατακτήσεις στη διοργάνωση έχει ο ολυμπιακός (27) και διψήφιο αριθμό τίτλων έχουν, κατά σειρά, ο παναθηναϊκός (18) και η αεκ (15). Η μεγαλύτερη νίκη του ολυμπιακού επί . Στις νίκες προηγείται ο ολυμπιακός με 90 έναντι 67 της αεκ, ενώ σε 47 αναμετρήσεις τους δεν έχει επικρατήσει κάποιος. Τα τέσσερα δάχτυλα του ρίμπο (φωτο+videos) : Μάχο, μπούρμπος, παπασταθόπουλος, δέλλας, γεωργέας, καφές, ζήκος, εντίνιο, ριβάλντο, μπλάνκο, λυμπερόπουλος.

Οι συνέπειες της πανδημίας πήγαν πίσω όλες τις αθλητικές διοργανώσεις, μεταξύ των οποίων και το κύπελλο ελλάδας.

Στις νίκες προηγείται ο ολυμπιακός με 90 έναντι 67 της αεκ, ενώ σε 47 αναμετρήσεις τους δεν έχει επικρατήσει κάποιος. Τις περισσότερες κατακτήσεις στη διοργάνωση έχει ο ολυμπιακός (27) και διψήφιο αριθμό τίτλων έχουν, κατά σειρά, ο παναθηναϊκός (18) και η αεκ (15). Και σε ένα άλλο αθρακι εκεί που έχεις αναρτήσει όλες τις νίκες της αεκ επί του οσφπ λες ο παοκ τον έχει νικήσει 53 φορές το είχα ψάξει και είχα μετρήσει 52 αλλά . Μάχο, μπούρμπος, παπασταθόπουλος, δέλλας, γεωργέας, καφές, ζήκος, εντίνιο, ριβάλντο, μπλάνκο, λυμπερόπουλος. Τα τέσσερα δάχτυλα του ρίμπο (φωτο+videos) : Οι συνέπειες της πανδημίας πήγαν πίσω όλες τις αθλητικές διοργανώσεις, μεταξύ των οποίων και το κύπελλο ελλάδας. Η μεγαλύτερη νίκη του ολυμπιακού επί . ما يزال مضحك محاط one love, aek:

Στις νίκες προηγείται ο ολυμπιακός με 90 έναντι 67 της αεκ, ενώ σε 47 αναμετρήσεις τους δεν έχει επικρατήσει κάποιος. Μάχο, μπούρμπος, παπασταθόπουλος, δέλλας, γεωργέας, καφές, ζήκος, εντίνιο, ριβάλντο, μπλάνκο, λυμπερόπουλος. ما يزال مضحك محاط one love, aek: Και σε ένα άλλο αθρακι εκεί που έχεις αναρτήσει όλες τις νίκες της αεκ επί του οσφπ λες ο παοκ τον έχει νικήσει 53 φορές το είχα ψάξει και είχα μετρήσει 52 αλλά . Τις περισσότερες κατακτήσεις στη διοργάνωση έχει ο ολυμπιακός (27) και διψήφιο αριθμό τίτλων έχουν, κατά σειρά, ο παναθηναϊκός (18) και η αεκ (15).

Οι συνέπειες της πανδημίας πήγαν πίσω όλες τις αθλητικές διοργανώσεις, μεταξύ των οποίων και το κύπελλο ελλάδας. Πρωτάθλημα Ελλάδας 1962-63 (Î'ποφασίσωμεν και διατάσσωμεν =Î'εκ)
Πρωτάθλημα Ελλάδας 1962-63 (Î'ποφασίσωμεν και διατάσσωμεν =Î'εκ) from 1.bp.blogspot.com
Τα τέσσερα δάχτυλα του ρίμπο (φωτο+videos) : Τις περισσότερες κατακτήσεις στη διοργάνωση έχει ο ολυμπιακός (27) και διψήφιο αριθμό τίτλων έχουν, κατά σειρά, ο παναθηναϊκός (18) και η αεκ (15). ما يزال مضحك محاط one love, aek: Η μεγαλύτερη νίκη του ολυμπιακού επί . Μάχο, μπούρμπος, παπασταθόπουλος, δέλλας, γεωργέας, καφές, ζήκος, εντίνιο, ριβάλντο, μπλάνκο, λυμπερόπουλος. Και σε ένα άλλο αθρακι εκεί που έχεις αναρτήσει όλες τις νίκες της αεκ επί του οσφπ λες ο παοκ τον έχει νικήσει 53 φορές το είχα ψάξει και είχα μετρήσει 52 αλλά . Οι συνέπειες της πανδημίας πήγαν πίσω όλες τις αθλητικές διοργανώσεις, μεταξύ των οποίων και το κύπελλο ελλάδας. Στις νίκες προηγείται ο ολυμπιακός με 90 έναντι 67 της αεκ, ενώ σε 47 αναμετρήσεις τους δεν έχει επικρατήσει κάποιος.

Και σε ένα άλλο αθρακι εκεί που έχεις αναρτήσει όλες τις νίκες της αεκ επί του οσφπ λες ο παοκ τον έχει νικήσει 53 φορές το είχα ψάξει και είχα μετρήσει 52 αλλά .

Τις περισσότερες κατακτήσεις στη διοργάνωση έχει ο ολυμπιακός (27) και διψήφιο αριθμό τίτλων έχουν, κατά σειρά, ο παναθηναϊκός (18) και η αεκ (15). Η μεγαλύτερη νίκη του ολυμπιακού επί . Μάχο, μπούρμπος, παπασταθόπουλος, δέλλας, γεωργέας, καφές, ζήκος, εντίνιο, ριβάλντο, μπλάνκο, λυμπερόπουλος. ما يزال مضحك محاط one love, aek: Τα τέσσερα δάχτυλα του ρίμπο (φωτο+videos) : Στις νίκες προηγείται ο ολυμπιακός με 90 έναντι 67 της αεκ, ενώ σε 47 αναμετρήσεις τους δεν έχει επικρατήσει κάποιος. Και σε ένα άλλο αθρακι εκεί που έχεις αναρτήσει όλες τις νίκες της αεκ επί του οσφπ λες ο παοκ τον έχει νικήσει 53 φορές το είχα ψάξει και είχα μετρήσει 52 αλλά . Οι συνέπειες της πανδημίας πήγαν πίσω όλες τις αθλητικές διοργανώσεις, μεταξύ των οποίων και το κύπελλο ελλάδας.

Τα τέσσερα δάχτυλα του ρίμπο (φωτο+videos) : Και σε ένα άλλο αθρακι εκεί που έχεις αναρτήσει όλες τις νίκες της αεκ επί του οσφπ λες ο παοκ τον έχει νικήσει 53 φορές το είχα ψάξει και είχα μετρήσει 52 αλλά . Τις περισσότερες κατακτήσεις στη διοργάνωση έχει ο ολυμπιακός (27) και διψήφιο αριθμό τίτλων έχουν, κατά σειρά, ο παναθηναϊκός (18) και η αεκ (15). Οι συνέπειες της πανδημίας πήγαν πίσω όλες τις αθλητικές διοργανώσεις, μεταξύ των οποίων και το κύπελλο ελλάδας. Μάχο, μπούρμπος, παπασταθόπουλος, δέλλας, γεωργέας, καφές, ζήκος, εντίνιο, ριβάλντο, μπλάνκο, λυμπερόπουλος.

Η μεγαλύτερη νίκη του ολυμπιακού επί . ιστορικος ποδοσφαιρου: Η ΙΣΤΟΡΙÎ' ΤΗΣ Î'ΕΚ ΧΡΟΝΙÎ'-ΧΡΟΝΙÎ'
ιστορικος ποδοσφαιρου: Η ΙΣΤΟΡΙÎ' ΤΗΣ Î'ΕΚ ΧΡΟΝΙÎ'-ΧΡΟΝΙÎ' from 3.bp.blogspot.com
Τα τέσσερα δάχτυλα του ρίμπο (φωτο+videos) : Και σε ένα άλλο αθρακι εκεί που έχεις αναρτήσει όλες τις νίκες της αεκ επί του οσφπ λες ο παοκ τον έχει νικήσει 53 φορές το είχα ψάξει και είχα μετρήσει 52 αλλά . Μάχο, μπούρμπος, παπασταθόπουλος, δέλλας, γεωργέας, καφές, ζήκος, εντίνιο, ριβάλντο, μπλάνκο, λυμπερόπουλος. Οι συνέπειες της πανδημίας πήγαν πίσω όλες τις αθλητικές διοργανώσεις, μεταξύ των οποίων και το κύπελλο ελλάδας. Η μεγαλύτερη νίκη του ολυμπιακού επί . Τις περισσότερες κατακτήσεις στη διοργάνωση έχει ο ολυμπιακός (27) και διψήφιο αριθμό τίτλων έχουν, κατά σειρά, ο παναθηναϊκός (18) και η αεκ (15). ما يزال مضحك محاط one love, aek: Στις νίκες προηγείται ο ολυμπιακός με 90 έναντι 67 της αεκ, ενώ σε 47 αναμετρήσεις τους δεν έχει επικρατήσει κάποιος.

Μάχο, μπούρμπος, παπασταθόπουλος, δέλλας, γεωργέας, καφές, ζήκος, εντίνιο, ριβάλντο, μπλάνκο, λυμπερόπουλος.

Η μεγαλύτερη νίκη του ολυμπιακού επί . Στις νίκες προηγείται ο ολυμπιακός με 90 έναντι 67 της αεκ, ενώ σε 47 αναμετρήσεις τους δεν έχει επικρατήσει κάποιος. Τα τέσσερα δάχτυλα του ρίμπο (φωτο+videos) : Τις περισσότερες κατακτήσεις στη διοργάνωση έχει ο ολυμπιακός (27) και διψήφιο αριθμό τίτλων έχουν, κατά σειρά, ο παναθηναϊκός (18) και η αεκ (15). Μάχο, μπούρμπος, παπασταθόπουλος, δέλλας, γεωργέας, καφές, ζήκος, εντίνιο, ριβάλντο, μπλάνκο, λυμπερόπουλος. Οι συνέπειες της πανδημίας πήγαν πίσω όλες τις αθλητικές διοργανώσεις, μεταξύ των οποίων και το κύπελλο ελλάδας. ما يزال مضحك محاط one love, aek: Και σε ένα άλλο αθρακι εκεί που έχεις αναρτήσει όλες τις νίκες της αεκ επί του οσφπ λες ο παοκ τον έχει νικήσει 53 φορές το είχα ψάξει και είχα μετρήσει 52 αλλά .

Αεκ Οσφπ 4-0 - ιστορικος ποδοσφαιρου: Η ΙΣΤΟΡΙÎ' ΤΗΣ Î'ΕΚ ΧΡΟΝΙÎ'-ΧΡΟΝΙÎ' - Οι συνέπειες της πανδημίας πήγαν πίσω όλες τις αθλητικές διοργανώσεις, μεταξύ των οποίων και το κύπελλο ελλάδας.. ما يزال مضحك محاط one love, aek: Και σε ένα άλλο αθρακι εκεί που έχεις αναρτήσει όλες τις νίκες της αεκ επί του οσφπ λες ο παοκ τον έχει νικήσει 53 φορές το είχα ψάξει και είχα μετρήσει 52 αλλά . Τα τέσσερα δάχτυλα του ρίμπο (φωτο+videos) : Τις περισσότερες κατακτήσεις στη διοργάνωση έχει ο ολυμπιακός (27) και διψήφιο αριθμό τίτλων έχουν, κατά σειρά, ο παναθηναϊκός (18) και η αεκ (15). Οι συνέπειες της πανδημίας πήγαν πίσω όλες τις αθλητικές διοργανώσεις, μεταξύ των οποίων και το κύπελλο ελλάδας.

Και σε ένα άλλο αθρακι εκεί που έχεις αναρτήσει όλες τις νίκες της αεκ επί του οσφπ λες ο παοκ τον έχει νικήσει 53 φορές το είχα ψάξει και είχα μετρήσει 52 αλλά  αεκ οσφπ. Τα τέσσερα δάχτυλα του ρίμπο (φωτο+videos) :

0 Response to "Αεκ Οσφπ 4-0 - ιστορικος ποδοσφαιρου: Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΧΡΟΝΙΑ-ΧΡΟΝΙΑ - Οι συνέπειες της πανδημίας πήγαν πίσω όλες τις αθλητικές διοργανώσεις, μεταξύ των οποίων και το κύπελλο ελλάδας."

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel